Σχετικά

Είμαι η Ελευθερία, μαμά του Τζώρτζη και σύζυγος του Δημήτρη.

Έχω σπουδάσει Παιδαγωγός προσχολικής αγωγής στη Θεσσαλονίκη αλλά τα τελευταία χρόνια κατοικώ στα Τρίκαλα από όπου και κατάγομαι!

Ανήσυχη ως άτομο και «περίεργη» για εξερεύνηση  (όντας μαμά όλα αυτά διπλασιάστηκαν). Μου αρέσουν τα ταξίδια και οιεκδρομές και έχω τρέλα με την φωτογραφία. Μ’αρέσει  να φωτογραφίζω ό,τι μου κινεί την περιέργεια αλλά και οτιδήποτε θέλω να μείνει χαραγμένο για πάντα. Μονίμως βρίσκομαι με το κινητό αλλά και την φωτογραφική μηχανή στο χέρι …
Μου αρέσει το καλό φαγητό, λατρεύω την γιόγκα  και απολαμβάνω να παρατηρώ τον Τζώρτζη σε οτιδήποτε κάνει! Επίσης απολαμβάνω τις οικογενειακές μας στιγμές!!!

Ο ερχομός του παιδιού μου ήταν και η έπνευση δημιουργίας του μπλόγκ…εδώ σ’αυτή την μικρή γωνιά της μπλογκόσφαιρας θα μοιράζομαι διάφορες στιγμές μας αλλά και οτιδήποτε θεωρώ ενδιαφέρον. Ένα από αυτά είναι να αναδείξω τις ομορφιές της πόλης (και όχι μόνο).

Γενικότερα, μου αρέσει η τάξη και η οργάνωση αλλά από τη στιγμή που έγινα μαμά αυτό είναι ακατόρθωτο, τρέχω για να τα προλάβω όλα νομίζοντας ότι ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος μου.

Ελπίζω οτι θα τα καταφέρω…

Καλώς ήρθατε!!!

Απλά, συνέχισε να προχωράς και γίνε ελεύθερος!!!!( My Moto)